Vluchten kan niet meer! Met Beatrice van der Poel – 29 mei 2019

Vluchten kan niet meer! Met Beatrice van der Poel – 29 mei 2019

In een grijs verleden koppelde Bob Fosko tijdens een geruchtmakende liederenavond Beatrice van der Poel en Frans van Deursen aan elkaar in een duet. En niet zomaar een duet! Hun vertolking van Vluchten kan niet meer zinderde nog tot ver na de nazit na. En toen kenden ze elkaar nog niet eens! Wat moet dat vanavond wel niet worden?

In deze tijd van verregaande individualisering en smartphone-communicatie zingen Beatrice en Frans de mooiste, grappigste, ontroerendste en meest obscure duetten die ze kennen. Van Bannink tot Waits, van Shaffy tot Cave, Cohen, Alberti en Gabriel – hartstochtelijke tweestemmigheid voor hem en haar. En met een primeur: het ultieme coming off age duet Paradise by the Dashboard Light- in het Nederlands!

Met Leo Bouwmeester op de toetsen en Peer Wassenaar op de staande bas.

Kom en luister en neem iemand mee. Alleen is immers maar alleen.

 

 

Roode Bioscoop, Amsterdam
29 mei 2019, aanvang 20:30

Kaarten